Poemiek 11 februari 2020

Oeteldonkse Poemiekavond
De Knillispoort

Korte Waterstraat 15, ‘s-Hertogenbosch

11 februari 2020 20:11 uur tot sluitingstijd

Toegang: Gratis

Vandaag kun je te gast zijn bij of deelnemen aan de jaarlijkse Oeteldonkse Poemiek-avond. Een bruisende avond waarop deelnemers Oeteldonkse liedteksten op ludieke, serieuze of, dit jaar voor het eerst………….. op gezongen wijze declameren! Een aansprekende, nieuwe vorm van Oeteldonkse kleinkunst, waarbij een eigenzinnige en creatieve interpretatie van liedteksten grote waardering ontvangt! De Oeteldonkse Poemiek blijft als altijd op zoek naar poëtische rimpelingen in het Oeteldonkse vijveroppervlak die je in je hart raken………De Poemiek – een samenkoppeling van poëzie en muziek- is bovenal een ode aan de tekstschrijvers van Oeteldonk die in hun teksten aangeven hoe oneindig groot de liefde voor Oeteldonk is bij jong en oud. Wil je je inschrijven of meer informatie over de poemiek? Mail naar: simonekerkhof@hotmail.com.

Geplaatst in berichten, Nieuws